Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011

(Σήμερα στις 17:00) Πορεία αλληλεγγύης στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας

#hs300gr

3 καλέσματα

ΜΗΝΥΜΑ-κάλεσμα από την συνέλευση των 250 απεργών μεταναστών προς αλληλέγγυες συλλογικότητες και άτομα

Εμείς οι απεργοί πείνας από την συνέλευσή μας της 22ης μέρας απεργίας, καλούμε σε κινητοποίηση, την Παρασκευή 18-2, το απόγευμα στις 5:00μμ. Θα θέλαμε να γίνει η συγκέντρωση δίπλα μας, στην πλατεία του Μουσείου, και η πορεία να κατευθυνθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών, εκεί που βρίσκονται οι υπεύθυνοι για την εκμετάλλευση... που δεχόμαστε τόσα χρόνια, αυτοί που τώρα με την αδιαλλαξία τους θα μας στείλουν σε λίγες μέρες στο θάνατο. Καλούμε κάθε αλληλέγγυο άνθρωπο να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας και κάθε αλληλέγγυα συλλογικότητα να το μεταφέρει με την σειρά της στη δημόσια ζωή. Όλοι και όλες να βαδίσουν και να φωνάξουν ενωμένοι, για την νίκη του αγώνα μας, για την δικαίωση όσων τον πίστεψαν, για να παύσει η εκμετάλλευση και η βαρβαρότητα. Παρόλο που δεν θα βρισκόμαστε ανάμεσά σας, θα είναι όμως το μυαλό και η ψυχή μας δίπλα σας, διότι αυτά ακόμα είναι ακμαία. Την νίκη θα την φέρουν η ενότητα και η πίστη σε αυτήν.

επικοινωνία :

* http://hungerstrike300.espivblogs.net/
* http://allilmap.wordpress.com/
Πορεία αλληλεγγύης στον αγώνα των 300 μεταναστών-εργατών απεργών πείνας για τη νομιμοποίηση όλων των μεταναστών/μεταναστριών.

ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΩΝ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ

ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΤΟΥΣ ΦΡΑΧΤΕΣ

ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

κάλεσμα : συνέλευση αναρχικών/αντιεξουσιαστών, ελευθεριακών, συντρόφων/ισσών

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...

Θα είμαστε εκεί...
...με το μπλοκ της "συνέλευσης αλληλεγγύης αναρχικών, αντιεξουσιαστών, ελευθεριακών, συντρόφων και συντροφισσών" που ανταποκρινόμενη στο ανοιχτό κάλεσμα των απεργών πείνας καλεί στη συγκέντρωση-διαδήλωση, από το Μουσείο επί της οδού Πατησίων, την Παρασκευή 18/2, στις 5:00μμ.
Η αλληλεγγύη στους μετανάστες απεργούς πείνας είναι αλληλεγγύη μεταξύ των καταπιεσμένων και των αγώνων τους.

Αθήνα, Πατησίων και Ηπείρου,
15 Φλεβάρη 2011

πηγή : http://anarxiko-resalto.blogspot.com/2011/02/...
About Exarchia's Press: Δεν γνωρίζω καμία ερασιτέχνικη προσπάθεια που να επέζησε χωρίς στήριξη. Την συμμετοχή σας την χρειαζόμαστε. :)

Αρχειοθήκη ιστολογίου