Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Μπερλουσκόνι: «Κινητοποίηση για την ανατροπή του» οι διαδηλώσεις των γυναικών

Το άρθρο ειναι από την Καθημερινή:

Κινητοποίηση με στόχο την ανατροπή του χαρακτήρισε ο Μπερλουσκόνι τις μαζικές διαδηλώσεις των γυναικών.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι χαρακτήρισε σήμερα τις μαζικές διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν χθες σε ολόκληρη την Ιταλία για την αξιοπρέπεια των γυναικών, «κινητοποίηση για την ανατροπή του».

«Όλο αυτό θεωρώ ότι είναι ένα πρόσχημα για να υποστηριχθεί μια δικαστική υπόθεση, που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, μια κινητοποίηση από την πλευρά της αριστεράς, η οποία χρησιμοποιεί οποιοδήποτε μέσο για την ανατροπή μου», δήλωσε ο Μπερλουσκόνι στη εκπομπή Mattino Cinque του τηλεοπτικού δικτύου Canale 5 του ομίλου του Mediaset.

«Όλες οι γυναίκες που με ξέρουν, γνωρίζουν πόσο τις υπολογίζω και πόσο τις σέβομαι», τόνισε.

Η εισαγγελία του Μιλάνου ζήτησε την περασμένη εβδομάδα την άμεση παραπομπή σε δίκη σε δίκη του Μπερλουσκόνι με τις κατηγορίες της συνδρομής στην εκπόρνευση ανηλίκου και της κατάχρησης εξουσίας.

Εκατοντάδες χιλιάδες Ιταλίδες διαδήλωσαν χθες σε ολόκληρη τη χώρα για να πουν «basta» (φτάνει) στο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, εκτιμώντας ότι η αξιοπρέπεια των γυναικών έχει πληγεί από το σκάνδαλο «Ρούμπιγκέιτ», στο οποίο ο πρωθυπουργός έχει αναμιχθεί.
About Exarchia's Press: Δεν γνωρίζω καμία ερασιτέχνικη προσπάθεια που να επέζησε χωρίς στήριξη. Την συμμετοχή σας την χρειαζόμαστε. :)

Αρχειοθήκη ιστολογίου